Raakasuklaata, kiitos!

Oletko koskaan halunnut tehdä suklaata itse? Oikealla tavalla, helposti ja nopeasti? Terveellisistä raaka-aineista – päättäen itse, mitä suklaasi sisältää?

Raakasuklaata - verkkovalmennuksessa

opit raakasuklaan salat. Käymme läpi tarvittavat välineet ja raaka-aineet sekä valmistuksen eri vaiheet askel askeleelta.

 

Vihdoinkin valmennus, joka yhdistää nautinnon, terveyden ja luovuuden

 

Suklaan valmistaminen tapahtuu käsityönä omassa kotikeittiössäsi. Laatu korvaa määrän. Pienemmällä määrällä saat suuremman nautinnon. Lisäksi saat suklaareseptejä helpoista aina haastavampiin luomuksiin sekä ideoita ja inspiraatiota terveellisempään herkutteluun.

 

Haluatko voida hyvin ja samalla herkutella ja nauttia elämästäsi?

Nauti raakasuklaasta hyvällä omalla tunnolla ja hyvinvointiasi edistäen. Raakasuklaa on parempi ja terveellisempi vaihtoehto ns. tavallisille herkuille. Tekemällä itse suklaasi tiedät, miten ja mistä raaka-aineista se on tehty.

 

Yksinkertaisimmillaan tarvitset vain kolme raaka-ainetta ja hetken aikaan - ja herkullinen suklaanautintosi on valmis. Toisaalta voit viedä suklaataiturointisi aivan uudelle tasolle, leikitellen mauilla, raaka-aineilla ja kerroksilla.

 Raakasuklaata on videovalmennus, joka vie sinut askel askeleelta suklaan ihmeelliseen maailmaan.

 

 • Opit raakasuklaan valmistuksen kotoa käsin.
 • Opit käyttämään laadukkaita raaka-aineita ja luomaan suussa sulavaa, silkkistä, kermaista, herkullista sekä ravinnerikasta suklaata.
 • Saat toistakymmentä helpoista aina haastavampiin luomuksiin.
 • Saat kattavasti tietoa superfoodeista.
 • Opit, miten herkullista raakasuklaata tehdään sekä, miksi sitä kannattaa nauttia.
 • Opit taituroimaan herkullisia suklaakonvehteja ja muita syntisen hyviä herkkuja kotikeittiössäsi itsellesi ja läheisillesi

 

Opit terveellisen herkuttelun salaisuudet!

Raakasuklaata verkkovalmennus hintaan 47€

Saat valmennuksen heti käyttöösi ja voit aloittaa raakasuklaan teon jo tänään! 

Jos sinulla on kysymyksiä voit olla yhteydessä [email protected]

Lähde mukaan tästä!

Runsaasti herkullisia reseptejä - helpoista haastavampiin. Opit tekemään perussuklaan jota varioida moni eri tavoin aina keroksittaisista täytesuklaaseen.

Opit tekemään perussuklaan ja varioimaan sitä monin eri tavoin aina kerroksittaisista täytesuklaaseen.

Opit valitsemaan oikeat raaka-aineet sekä luomaan silkkisen suussa sulavaa ja ravinnerikasta, herkullista suklaata.

Opit herkuttelemaan uudella terveellisellä ja hyvinvointiasi edistävällä tavalla – ilman syyllisyyttä.

Haluatko pudottaa painoa tai kiinteyttää kehoa? Ruoka-aineiden rajoittamisen tai pois jättämisen sijaan, panosta laadukkaampiin ja ravinnerikkaampiin raaka-aineisiin. Saat vinkkejä ja tekniikoita, miten epäterveellisiä herkuttelutottumuksia voi muuttaa huippuherkullisiksi terveysteoiksi.

Keskittymällä siihen, mitä voit lisätä sen sijaan, että keskittyisit, mitä jättää pois - voi muuttaa elämäsi.

Opi tekemään helposti vastustamatonta ja seksikästä raakasuklaata - niin hyvää, että sen terveysvaikutukset ovat vain bonusta!

Luo uskomatonta raakasuklaata, jota voit nauttia hyvällä omalla tunnolla, joka on hyväksi makuhermoillesi sekä terveydellesi ja jota voit nauttia lähes milloin tahansa.

Videovalmennuksessa opit helposti ja mielekkäästi, askel askeleelta tekemään itse herkullista raakasuklaata.

Raakasuklaata on verkkovalmennus, joka näyttää sinulle tarkkaan, miten luoda vastustamatonta suklaata unohtamatta terveysvaikutuksia tai todellista suklaan makua.

Osallistu valmennukseen, missä ikinä oletkaan. Olitpa kokenut suklaataituri tai vasta-alkaja, autan sinua kehittämään taitojasi.

Tässä muutamia asioita, joita tulet oppimaan:

 • Tekemään suussa sulavaa raakasuklaata, joka todella on kuin sitä oikeaa kera herkullisen maun ja ”oikean”suklaan koostumuksen.
 • Askel askeleelta, miten valmistaa uskomatonta raakasuklaata vaikka olisit vasta-alkaja.
 • Mitä tarvikkeita, työvälineitä ja raaka-aineita, tarvitset tehdäksesi suklaata.
 • Metodit, jotta voit minimoida valmistukseen käytetyn ajan ja välttää yleisimmät virheet.
 • Tietoa yksittäisistä raaka-aineista, joita haluat käyttää suklaan valmistamisessa ja miksi sinun olisi hyvä käyttää niitä.
 • Lukuisia reseptejä.
 • Jenni salaiset ainesosat täydellisen koostumuksen ja makuelämyksen luomiseen.
 • Yllättäviä raaka-aineita, joilla teet suklaastasi vielä herkullisemman - kuten kukkaistippoja ja eteerisiä öljyjä.
 • Suurimmat ongelmat suklaan valmistuksessa ja miten estää niitä tapahtumasta.
 • Ei enää kokkareista tai jauhoista suklaata. Nopeimman ja helpoimman tavan temperoida suklaasi, saadaksesi täydellisen lopputuloksen ja täydellisen koostumuksen joka kerta.
 • Koska me kaikki teemme toisinaan virheitä kokatessa, miten ratkaista kaikki ongelmat raakasuklaalla.
 • Menetelmät täydellisen suklaan takana: ymmärrät, miten raakasuklaa on  tehty, jotta voit ryhtyä varoimaan ja kokeilemaan omia luomuksiasi.
 • Kuinka käyttää ”salaisia” mausteita laajentaaksesi makuja ja luodaksesi uusia makuyhdistelmiä.
 • Esillepanon salat: kuinka koristella, värjätä, marmoroida, kerrostaa ja täyttää suklaata tehdäksesi siitä vielä ainutlaatuisempaa.

Ja paljon muuta!

 

Raakasuklaata verkkovalmennus on paljon enemmän, kuin pelkkiä reseptejä.

 

Jenni ohjaa sinua läpi jokaisen vaiheen ja auttaa ymmärtämään joka kohdan suklaan valmistuksessa helposti ja yksinkertaisesti omassa kodissasi.

 

”Olen tehnyt vuoden verran raakasuklaata ja sain joululahjaksi kurssisi. Siinä oli useita vinkkejä, mitkä olivat erilaisia kuin aiemmin osaamani. Kiitos niistä, nyt meni taas harrastukseni astetta syvemmälle. Herkutellaan hyvällä omallatunnolla.” - Kurssilainen

Nyt RAAKASUKLAATA verkkovalmennus hintaan 47€

Pääset sisään kurssille heti!

Klikkaa itsesi mukaan ja aloita jo tänään.

Jos sinulla on kysymyksiä voit olla yhteydessä Jenniin [email protected]

14 päivän rahat takaisin takuu. Ellet ole tyytyväinen kurssiin, saat rahasi takaisin.

Kyllä, voit edelleen nauttia suklaasta - terveimmällä ja herkullisimmalla tavalla.

Jos haluat valmistaa suussa sulavaa raakasuklaata, nauttia sen tekemisestä ja luoda uusia elämyksiä, tämä kurssi on juuri sinulle.

Lähde nyt mukaan ja pian jo luot mahtavia suklaaherkkuja omassa keittiössäsi - itsellesi ja rakkaillesi.

Terveydellesi

Rakkaudella Jenni Sofia

Itsetehdyssä on jotain ihmeellistä ja ainutlaatuista - taikaa.

Mitä tulet oppimaan?

 

Raakasuklaata on verkkovalmennus, joka opastaa vaihe vaiheelta tarkasti, miten luot erilaisia, terveellisiä ja herkullisia raakasuklaita helposti kotonasi.

Suurin osa tarvittavista välineistä varmasti jo löytyy kotoasi ja tarvittavat perusraaka-aineet ovat ulottuvillasi lähes jokaisesta ruokakaupasta. Erikoisemmat raaka-aineet löydät  terveyskaupoista.

Opit yksityiskohtia eri raaka-aineista ja niiden käyttötarkoituksista. 

Opit uuden tavan herkutella terveellisellä ja hyvinvointiasi edistävällä suklaalla - ilman syyllisyyttä.

Opit tekemään parempia valintoja ja saat terveellisempiä vaihtoehtoja vanhojen tapojen tilalle.

Itse valmistamasi raakasuklaa ei sisällä maitoa, prosessoituja kasviöljyjä, valkoista sokeria, eikä varsinkaan lisäaineita.

 

 

Kenelle raakasuklaata verkkovalmennus sopii?

 

Sinulle, joka rakastat suklaata - tämä verkkovalmennus on juuri sinulle.

Sinulle, joka haluat pitää huolta hyvinvoinnistasi mutta nauttia elmästä.

Jos olet suklaan rakastaja, joka haluaa nauttia lempiherkustaan sekä samalla hyötyä sen terveysvaikutuksista, ilman syyllisyyttä tai huonoa oloa.

Oletko tekemässä elämäntapamuutosta ja haluat tehdä fiksumpia valintoja? Saada terveellisempiä vaihtoehtoja herkutteluun?

Haluatko hemmotella itseäsi ja läheisiäsi terveellisemmällä suklaalla?

Haluatko antaa lahjaksi jotain ainutlaatuista ja itse tehtyä? 

Olipa ruokavaliosi vegaaninen, maidoton, gluteeniton, soijaton, paleo tai vähähiilarinen – tämä verkkovalmennus sopii sinulle.

Vaikka olisit kaakaolle tai pähkinöille allerginen, tämä valmennus tarjoaa sinulle vaihtoehtoja.

 

Tämä Raakasuklaata verkkovalmennus on juuri sinulle!

Raakasuklaata verkkovalmennus sopii kaikille suklaata rakastaville, superfoodeista kiinnostuneille, terveellisempiä vaihtoehtoja etsiville, uteliaille, kokeilijoille, nuorille, vanhoille, äideille, isille, vasta-alkajille, konkareille.

Nyt verkkovalmennus hintaan 47€

Saat heti pääsyn valmennukseen ja voit aloittaa raakasuklaan teon vaikka heti! 

Aloita jo tänään!

Kuka on Jenni Levävaara?

 

Jenni on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ammattilainen; liikunnan ohjaaja, personal trainer, henkinen valmentaja, NLP kouluttaja, nivelliikkuvuuteen erikoistunut koulutettu hieroja, hyvinvointi- ja kokouskeskus Rahgamo Resortin omistaja sekä perustaja.

Rahgamon herkulliset ruoat ovatkin Jennin käsialaa ja Jennin hyvinvointifilosofian mukaisia. Rahgamon ruokamissio on puhtaasti lähellä kasvanut ja luonnosta saatu, kehoa ja mieltä ravitseva ruoka. Tutustu taianomaiseen Rahgamon Resortiin täältä.

Jennin matka kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa alkoi 90-luvun loppupuolella luontaisterveyden opinnoilla. Opinnot jatkuivat liikuntaan, ravitsemustieteeseen, henkiseen valmennukseen ja kehonhuoltoon muodostaen hyvin kattavan ja monipuolisen kokonaisuuden, jossa ihminen huomioidaan kokonaisvaltaisesti.

Jenni on valmentanut yrityksiä, kuten Caruna, DHL, Roschier ja Accountor. Suurimpia pudottajia, 95 Leijonia ja Rakkaita pullukoita TV’ssa, liikuttanut kymmeniä tuhansia ihmisiä ryhmäliikuntatunneilla ja ohjannut tuhansia ihmisiä henkilökohtaisesti.

Jenni on kirjoittanut liikunta- ja hyvinvointiartikkeleita lehtiin, toiminut asiantuntijana tv’ssa, radiossa, lehdissä, tapahtumissa sekä kouluissa.

Yli 20 vuoden kokemus liikunta- ja hyvintointialalla. Kilpaurheilijana saavutuksina Suomen mestaruus, Euroopan mestaruus sekä Maailman mestaruus hopeaa.

"Uskon ryhtiin, ravintoon ja rakkauteen, liikuntaan, lepoon ja läheisyyteen. Uskon kehon viisauteen, mielen voimaan ja sydämen paloon. Uskon ihmiseen mutta ennen kaikkea ihmeisiin." - Jenni Levävaara 

Jenni elää niin kuin opettaa ja haluaa jakaa oppimaansa myös sinulle.

 

Lähde nyt mukaan suklaan ihmeelliseen maailmaan, opi helposti ja nopeasti, nauti hyvällä omalla tunnolla ja hyvinvointia lisäten.

 

Lempeästi, innostavasti ja herkullisesti.

Raakasuklaata verkkovalmennus nyt hintaan 47€

Saat valmennuksen heti käyttöösi ja voit aloittaa raakasuklaan teon jo tänään! 

Jos sinulla on kysymyksiä voit olla yhteydessä [email protected]

Lähde mukaan tästä!